Tel. 022 – 6751 444

Main Menu

  • alt text
  • alt text
  • alt text

Trapliften op maat voor uw landhuis

Wij bieden trapliften op maat aan voor landhuizen en villa’s. Door onze flexibele railtechnologie bieden we voor ieder type landhuis een kwaliteit oplossing. U kunt zelf kiezen of u montage wenst via de binnenbocht of buitenbocht. Daarnaast heeft u volop keuze uit stoeltypes, kleuren en extra praktische accessoires.

Trapliften worden op maat gemaakt om optimaal rekening te houden met uw persoonlijke wensen en de situatie op de trap, in de hal en op de overloop. Ieder landhuis is uniek qua indeling, afmetingen en bouw. Met behulp van intelligente fotogrammetrie apparatuur worden technische tekeningen ontwikkeld van de huidige situatie en van de lijn waarop de trapliften rails moet lopen. De trapliften adviseur zal met u overleggen of u de steile binnenbocht of ruime buitenbocht wilt afleggen. Rechte trapliften komen niet vaak voor in landhuizen, het gaat vooral om trapliften met bocht.

Deze tekeningen worden door ervaren Nederlandse technici gemaakt en gebruikt voor de productie van trapliften op maat. Het resultaat is een perfecte traplift accuraat geproduceerd en geïnstalleerd conform de ideale route langs uw trap. De trapliften adviseur zal na montage heldere uitleg geven over het gebruik en de onderhoud.

Vraag stellen