Tel. 022 6751 444

Main Menu

Automatische schuifdeur

Profiteer van een automatische schuifdeur als gebruiksvriendelijke entree bij de entree, hal, slaapkamer of badkamer. De automatische schuifdeur is een ruimtebesparende oplossing en tegelijkertijd biedt het ontzettend veel gemak. U hoeft minder te manoeuvreren met de rolstoel. Vraag onze adviseur naar vele toepassingen voor een automatische schuifdeur. We beschikken ook over een schuifdeur voor de buitendeur (incl oplossing met slot, beveiliging en intercom). Een automatische schuifdeur reageert op afstandsbediening, bewegingssensor of een gebruiksvriendelijke pushbutton knop.


Vraag stellen

Automatische schuifdeur bij de badkamer

De automatische schuifdeur wordt frequent gemonteerd bij de badkamer en slaapkamer. U wilt privacy combineren met gebruiksvriendelijke toegang. U wilt de badkamer met de rolstoel betreden. Wellicht ook een tillift. De automatische schuifdeur is dan een praktische slimme oplossing. We houden bij de montage van de automatische schuifdeur rekening met:
  • » drempel bij de badkamer als waterkering
  • » vochtbestendigheid
  • » u wilt ruimte winnen
  • » looplijnen met hulpmiddel

U dient er wel rekening mee te houden dat een automatische schuifdeur ruimte nodig heeft. Zeker bij een brede doorgang van 90 cm heeft u ook naast de deur ruimte nodig.