Tel. 022 – 6751 444

Main Menu

Automatische deuropener

Een automatische deuropener maakt het verplaatsen in een rolstoel een stuk gemakkelijker. Dankzij de automatische deuropener kunt u op gepaste afstand de deur met een knop, afstandsbediening of sensor openen. De deur sluit automatisch. U krijgt voldoende tijd om zorgenvrij te verplaatsen zonder barričres. U kunt uw handen op de hoepelwielen houden en hoeft niet te duwen of aan de deur te trekken. We kunnen deze automatische deuropener op uw bestaande binnendeur of buitendeur plaatsen.

De automatische deuropener werkt met:
  • » bediening via vaste knop, afstandsbediening of sensor
  • » VCA productcertificering
  • » prijs vanaf € 1.450,- excl. BTW (inclusief montage)
  • » 24/7 service


Als u de buitendeur elektrisch wilt bedienen dan kan onze installateur deze deurdranger combineren met uw slot en eventueel beveiliging / intercom. Veilige oplossingen voor appartementencomplexen. Geen geklungel meer bij de deur en laat Huis van Gemak u helpen met barričrevrij wonen:

Vraag stellen

Automatische schuifdeur

U kunt bij ons een automatische schuifdeur bestellen als gemakkelijke entree naar de hal, slaapkamer of badkamer. De automatische schuifdeur is een ruimtebesparende oplossing die u gemakkelijk met afstandsbediening kunt regelen. U hoeft minder te manoeuvreren met de rolstoel of scootmobiel. Informeer bij Huis van Gemak naar de mogelijkheden voor deurautomatisering op nieuwe deuren of op bestaande deuren.


Productinfo

Automatische deuropener in uw appartement

We krijgen steeds vaker de vraag om met een automatische deuropener de toegang bij appartementen te verbeteren. Deurautomatisering wordt steeds vaker meegenomen in het bouwbesluit van appartementencomplexen. Maak het de bewoners gemakkelijker met een automatische deuropener. Het verhoogt direct de waarde en aantrekkelijkheid van het appartement. En tegelijkertijd beschermt u de deurkozijnen tegen schade die er anders zou ontstaan met scootmobielen en rolstoelen.

Vraag stellen