Tel. 022 – 6751 444

Main Menu

  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Barrierèvrij wonen met gemak

Missie

Zelfstandigheid is belangrijk voor uw eigen vrijheid & motivatie. We willen langer blijven wonen en werken in onze vertrouwde omgeving. Huis van Gemak is specialist zelfredzaamheid thuis en op het werk. Met een enthousiast team van professionals geven we adviezen en leveren we hulpmiddelen die de zelfstandigheid vergroten. We leveren alleen producten waar we zelf achter staan. We vinden een deskundig, en vooral persoonlijk, advies belangrijk.

Details maken het verschil

Huis van Gemak stelt de klant echt centraal. Wij kijken objectief naar uw situatie en denken met u mee omtrent de meest geschikte oplossing voor optimaal wooncomfort. Dit betekent dat wij verschillende uiteenlopende oplossingen in ogenschouw nemen en niet alleen staren naar één oplossing.

Huis van Gemak heeft al doel om met geschikte woningaanpassing adviezen en comfortproducten zoals een badlift, trippelstoel of geurverwijderaar uw woning te voorzien van meer leefgemak. Huis van Gemak beschikt over veel kennis omtrent waar een geschikte woning aan moet voldoen voor optimaal leefgemak en comfort bij senioren met fysieke beperkingen.

Directeur Rutger Derksen aan het woord:

Na jarenlang te hebben gewerkt op kantoor bij verschillende multinationals vond ik het tijd worden om mijn werkzaamheden over een andere boeg te gooien. Wij kregen in 2005 ons gehandicapte zoontje Jari. We zijn vanwege zijn ernstige meervoudige handicap verhuisd naar een comfortabele woning in het Duizend Eilandenrijk te Broek op Langedijk.

Ons gezin is inmiddels uitgebreid tot 3 kinderen en we wonen met veel plezier in onze riante woning. Jari kan beneden slapen, douchen, badderen en recreëren vanwege de verbouwing die wij hebben laten uitvoeren. Onze drempelvrije woning maakt het gemakkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruik.

Het kost veel tijd en energie om goede aandacht te geven aan mijn gezin, mijn werk, mijn klanten, mijn familie en vrienden. De producten en diensten die ik heb geselecteerd voor Huis van Gemak, zijn stuk voor stuk bedoeld om mensen meer energie te geven direct of indirect. En mensen meer te laten genieten van quality time.