Tel. 022 – 6751 444

Main Menu

  • alt text
  • alt text
  • alt text

Traplift of stalift

Veel mensen overwegen een traplift als ze moeite hebben om de trap op en af te komen. Het klopt dat trapliften een voordelige oplossing zijn in vergelijking met verhuizen of verbouwen. Naast een traplift kunt u dikwijls ook een stalift, plateaulift of platformlift overwegen.

Huis van Gemak denkt graag met u mee over een geschikte liftoplossing voor uw trap. Zeker in complexere gevallen is het raadzaam om een Huis van Gemak in te schakelen:
  • » overall woningaanpassing advies (trap – badkamer – wc – mobiliteit)
  • » afweging traplift – stalift – plateaulift - huislift
  • » traplift bij een krappe of extreem steile trap
  • » traplift bij gewicht boven 110 kg
  • » wens om hulpmiddel mee te nemen met de lift

Trapliften op maat

Kwaliteit, functionaliteit en service staan hoog in het vaandel bij de trapliften van Huis van Gemak. Huis van Gemak heeft haar liftoplossingen samengebracht in een aparte vennootschap, genaamd Pluslift B.V. Zij zijn gespecialiseerd in plateauliften, rechte trapliften en trapliften met bochten. De korte communicatielijnen tussen de klant, de adviseur en de trapliften fabriek vormen de basis voor een tevreden klant. Zoals u van ons gewend bent, besteden wij aandacht aan details.

Pluslift biedt u volop keuze in trapliften zoals:
» stoeltrapliften en staliften
» stoeldiepte: stalift / korte / standaard
» stoelbreedte: 46 / 48 / 50 / 52 cm
» zitting: standaard / traagschuim / Roho 
» opklapbaar
» stoel draaifunctie voor lichte transfer
» bekleding: stof / kunstleer 
» kleur wit / grijs / zwart / blauw
» bijzonderheden: anti decubitus / incontinentie

De adviseurs komen graag bij u thuis in Nederland en Vlaanderen om u vrijblijvend te adviseren over trapliften.

Vraag stellen

Trapliften huren en tweedehands trapliften

U vindt bij ons geen reclame over trapliften huren of tweedehands trapliften. Wij hebben geen idee hoe andere trapliften fabrikanten deze financiële constructies kunnen waarmaken. Het gros van alle trapliften betreft trapliften met een bocht. Deze trapliften worden op maat gemaakt omdat iedere trap andere afmetingen heeft. Het produceren van rails op maat is doorgaans de duurste kostencomponent van trapliften. De rails die wij in de markt hebben gezien, kunnen maar één keer gebruikt worden omdat er sprake is van maatwerk. De trapliften rails passen niet in een volgende woning. Dan blijft er dus ook geen trapliften voorraad over die wederom ergens geïnstalleerd kan worden. Trapliften huren bij rechte trapliften kan wel. Maar rechte trapliften zijn veel minder duur om aan te schaffen. Wees op uw hoede.

Trapliften en WMO

Huis van Gemak biedt een dienstverlening die verder reikt dan alleen trapliften. Wij nemen uw fysieke situatie en uw woning als uitgangspunt. Het kan zijn dat u in aanmerking komt voor subsidie voor uw traplift. Onze WMO advocaat kan u begeleiden met uw WMO aanvraag en WMO bezwaar. Dit betekent streven naar een financiële vergoeding en keuzevrijheid om de traplift te kiezen die het best op uw woning en uw persoon zijn afgestemd.

Trapliften of beneden slapen

Wij zijn neutraal objectief als het gaat om het vinden van de beste oplossing voor uw woonsituatie. Er zijn woningen die zich uitstekend lenen voor een verbouwing beneden waarmee u een slaap- en badkamer kunt creëren. Dit biedt naar onze mening meer wooncomfort. Het kost natuurlijk ook veel meer geld dan trapliften en niet iedere woning leent zich voor een dergelijke woningaanpassing. Een traplift is te plaatsen in praktisch iedere woning en biedt u veel gemak om uw slaap- en badkamer te bereiken.

Traplift of verhuizen

Een traplift is een prima oplossing voor mobiliteit op de trap. U zult echter breder moeten oriënteren. Een traplift is een uitstekende oplossing voor de grootste hindernis in menig huis; de trap. Echter stelt u zich eens voor dat uw fysieke situatie over een jaar of 3 verder verslechtert. Kijk ook eens naar uw badkamer, uw tuin, uw keuken en woonkamer. Wij begrijpen dat u graag zelfstandig thuis wilt blijven wonen.

Veelgestelde vragenVrijblijvend advies