Tel. 022 – 6751 444

Main Menu

Automatische deuropener op buitendeur

Een automatische deuropener voorkomt dat u eindeloos blijft hannesen met het openen van de deur. Zeker als u de deur naar binnen toe moet openen. Dankzij de automatische deuropener kunt u op gepaste afstand de deur automatisch openen. De deur sluit tevens weer automatisch. U krijgt voldoende tijd om de deur zonder zorgen te passeren. Het werkt met een sensor, met afstandsbediening of met drukknop op de wand. We kunnen deze automatische deuropener op uw huidige of een nieuwe buitendeur plaatsen.

De automatische deuropener werkt met:
  • » vaste knop naast de deur
  • » afstandsbediening
  • » sensor
  • » VCA productcertificering
  • » rekening houdend met beveiliging & traffic intensiteit
  • » 24/7 service

Als u de buitendeur elektrisch wilt bedienen dan kan onze installateur deze automatische deurdranger combineren met uw slot en eventueel beveiliging / intercom. We bieden de volgende toepassingen voor deurautomatisering:

Vraag stellen

Automatische schuifdeur

U kunt bij ons een automatische schuifdeur bestellen als gemakkelijke entree naar de hal, slaapkamer of badkamer. De automatische schuifdeur is een ruimtebesparende oplossing die u gemakkelijk met afstandsbediening kunt regelen. U hoeft minder te manoeuvreren met de rolstoel of trippelstoel. Informeer bij Huis van Gemak naar de mogelijkheden voor deurautomatisering op nieuwe deuren of op bestaande deuren.


Productinfo

Automatische deuropener in uw appartement

We krijgen steeds vaker de vraag om met een automatische deuropener de toegang bij appartementen te verbeteren. Deurautomatisering wordt steeds vaker meegenomen in het bouwbesluit van appartementencomplexen. Maak het de bewoners gemakkelijker met een automatische deuropener. Het verhoogt direct de waarde en aantrekkelijkheid van het appartement. En tegelijkertijd beschermt u de deurkozijnen tegen schade die er anders zou ontstaan met scootmobielen en rolstoelen.