Tel. 022 6751 444

Main Menu

  • alt text
  • alt text
  • alt text

Trapliften met bocht

Huis van Gemak biedt u maatwerkoplossingen aan voor trapliften met een bocht. Onze specialistische fabrikant beschikt over een grote collectie trapliften met single rail en duo rail technologie voor de binnen- of buitenbocht van de trap. Heeft u geen bocht in uw trap, kijk dan naar de rechte trapliften. Wij werken met vijf trapliften modellen om tegemoet te komen aan de individuele klantwens en alle mogelijke trapsituaties. Daarnaast heeft u volop keuze in kleuren en stoelen.

De vijf succesfactoren van trapliften via Handicare:
* Uitgebreide collectie trapliftenen, stoelen en kleuren
* Maatwerkoplossing met accent op veiligheid en praktische functionaliteit
* 24/7 service
* Groot team van trapliften adviseurs en service monteurs
* Design die past bij uw interieur

Trapliften via de buitenbocht versus de binnenbocht?

Er wordt ons vaak gevraagd of het nu beter is om de trapliften via de binnenbocht te laten lopen of via de buitenbocht. De meningen zijn hierover sterk verdeeld en het hangt volledig af van uw trapsituatie en de klantwensen. Huis van Gemak vindt het voordeel van het monteren van een trapliften in de binnenbocht voornamelijk de optimale benutting van ruimte voor de mede trapgebruiker. Daarentegen vinden wij de rit langs de buitenbocht prettiger dan via de binnenbocht, vanwege de kleinere hellingshoek en de gezichtslijn in de rijrichting. Wij en raden u aan om een proefrit te maken om het onderscheid goed te kunnen beoordelen.

De adviseur laat u graag het assortiment zien en kan u meer vertellen over geschikte trapliften voor uw woning. Vraag vrijblijvend een brochure bij ons aan waarin u alle benodigde product informatie kunt lezen. Lees ook zorgvuldig onze tips over trapliften huren en tweedehands trapliften.

Gratis brochure Afspraak maken