Tel. 022 – 6751 444

Main Menu

  • alt text
  • alt text
  • alt text

Trapliften op maat voor uw appartement

Wij bieden trapliften op maat aan voor uw appartement of flat. Wij sturen u graag meer informatie over het type Vermeer. Deze trapliften zijn zeer geschikt voor woningen met meerdere etages. Een elegante trapliften oplossing via de binnenbocht. U dient uiteraard wel met uw buren en andere bewoners over dit hulpmiddel te praten. Kortom kom eens langs met de Vereniging van Eigenaren en maak een proefrit.

Trapliften worden op maat gemaakt om optimaal rekening te houden met de ruimte in het trappenhuis en de wensen van de appartement bewoners. Het is zeker niet zo dat alle trappen in appartementen gelijk zijn en dat u gebruik kunt maken een vaste afmeting trapliften. Dat is ook de reden waarom wij verbaasd zijn over advertenties inzake het huren van trapliften of tweedehands trapliften. Alle trapliften met bocht vragen om maatwerk van de rails.

Met behulp van inventieve fotogrammetrie apparatuur worden technische tekeningen ontwikkeld. Deze worden door ervaren Nederlandse technici uitgewerkt en gecontroleerd. Deze tekeningen worden als uitgangspunt gebruikt voor de productie van trapliften op maat. Het resultaat is een perfecte traplift accuraat geproduceerd en geïnstalleerd conform de ideale route langs uw trap. De trapliften adviseur zal na montage heldere uitleg geven over het gebruik en de onderhoud.

Vraag stellen