Tel. 022 6751 444

Main Menu

  • alt text
  • alt text
  • alt text

Douchezitting

Speciaal voor mensen die moeite hebben om lang te blijven staan, is een douchezitting geschikt. U kunt met de douchezitting zittend douchen. Neem de tijd om u lekker te wassen en ontspan vanuit zitstand. Vooral als u slechter ter been bent is het verstandig douchezitting plaats te nemen. En aanvullend wandbeugels te monteren voor lichtere transfers in de badkamer.

De douchezitting is speciaal gemaakt voor montage in een douche. Deze kan bevestigd worden aan de wand, niet in een losse douchecabine. De wand dient sterk genoeg te zijn om het gewicht te kunnen dragen. Water is geen probleem. De douchezitting is er speciaal voor gemaakt en is gemakkelijk te reinigen.

Douchezitting types

Wij beschikken over een breed assortiment aan douchezittingen. De favoriete douchezitting beschikt over een armleuning. Hiermee is uw lichaamshouding beter en het geeft u steun. In feite adviseren wij dit type voor de meeste toepassingen. U kunt ook kiezen uit een douchezitting zonder armleuning. De modellen zijn leverbaar in wit of rvs uitvoering.

Opklapbare douchezitting

Iedere douchezitting uit ons assortiment is opklapbaar. Hiermee wint u ruimte in geval u of een mede douchegebruiker staand wil douchen. In dit geval blijft de douche bruikbaar voor alle mensen uit het gezin.

Douchezitting advies en montage

Wij leveren douchezittingen en wij kunnen ze tevens voor u monteren. Daarbij dient er wel op worden gelet dat er sprake is van een goede wandconstructie waar wij de douche op kunnen bevestigen. Zodra er geen stabiele constructie kan worden gerealiseerd kunt u ervoor kiezen om een woningaanpassing in de badkamer te laten realiseren of een losse douchestoel te plaatsen in uw bestaande douche.

Alternatieven in de badkamer

Voor nadere informatie adviseren wij u contact op te nemen met ons op 022 6751 444.