Tel. 022 – 6751 444

Main Menu

  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Woningaanpassing in de regio Alkmaar

Huis van Gemak levert woningaanpassing advies aan ouderen met fysieke beperkingen. Het ouderdomsproces maakt het zwaarder om langdurig te staan, trap te lopen en u wilt valrisico’s vermijden. Huis van Gemak denkt met u mee hoe u veilig & comfortabel thuis kunt blijven wonen in de regio Alkmaar. Onze ervaren adviseur observeert, meet en denkt mee over woningaanpassingen, hulpmiddelen, WMO ondersteuning en de kostenbegroting:

“Hoe kunt u uw huis in Alkmaar aanpassen zodat u daar nog lang kunt blijven wonen?”

Huis van Gemak heeft veel ervaring met barričrevrije oplossingen thuis zoals trippelstoelen, trapliften, drempelhulpen, de badkamer, transfers, veiligheid en deurautomatisering. Wij bespreken woningaanpassing mogelijkheden, hulpmiddelen, voor- en nadelen en een kostenbegroting. We reizen door heel Nederland voor woningaanpassing advies, dus komen ook bij ouderen & gehandicapten in de regio Alkmaar, zoals Heerhugowaard, Heiloo of Bergen.

Wij komen graag voor een woningaanpassing advies bij u langs in de regio Alkmaar. En kunnen begeleiden met de lastige afweging van:

Los van deze praktische hulpmiddelen en services presenteren wij graag onze multifunctionele trippelstoel. Voor iedere woning biedt deze stoel razend veel voordelen om te verplaatsen, spulletje hoog uit keukenkastjes te pakken en gemakkelijkere transfers. Kortom bel of vul het contactformulier voor een adviesgesprek. Wij komen graag langs in de regio Alkmaar.