Tel. 022 – 6751 444

Main Menu

  • alt text
  • alt text
  • alt text

Trapliften op maat voor uw huurwoning

Wij bieden trapliften op maat aan voor koop- en huurwoningen. Zonder problemen komen wij met een ideale trapliften oplossing voor uw huurwoning. U kunt zelf kiezen of u trapliften wenst via de binnenbocht of buitenbocht. Daarnaast heeft u volop keuze uit de verschillende railsconstructies, stoelmodellen, kleuren en praktische accessoires. U dient uiteraard wel met de eigenaar van de woning te overleggen over dit hulpmiddel.

Trapliften worden op maat gemaakt om optimaal in te spelen op uw wensen en de ruimte op de trap, de hal en de overloop. Het is zeker niet zo dat alle trappen in huurwoningen gelijk zijn en dat u gebruik kunt maken een vaste afmeting trapliften. Dat is ook de reden waarom wij verbaasd zijn over promotie van het huren van trapliften of tweedehands trapliften. Alle trapliften met bocht vragen om maatwerk van de buizen. Het zou natuurlijk een fantastische besparing betekenen maar het lijkt ons meer een oneerlijk lokmiddel.

Met behulp van inventieve fotogrammetrie apparatuur worden technische tekeningen ontwikkeld. Deze worden door ervaren Nederlandse technici uitgewerkt en gecontroleerd. Deze tekeningen worden als uitgangspunt gebruikt voor de productie van trapliften op maat. Het resultaat is een perfecte traplift accuraat geproduceerd en geïnstalleerd conform de ideale route in uw huurwoning. De trapliften adviseur zal na installatie heldere uitleg geven over het gebruik en de onderhoud.

Vraag stellen