Tel. 022 – 6751 444

Main Menu

  • alt text
  • alt text
  • alt text

Trapliften op maat voor de eensgezinswoning

Wij bieden trapliften op maat aan voor vrijwel ieder woning. De meeste woningen waar wij een traplift plaatsen zijn eensgezinswoningen. Zonder problemen komen wij met een ideale traplift oplossing voor uw rijtjeshuis of 2-1 kap. U kunt zelf kiezen of u montage wenst via de binnenbocht of buitenbocht. Daarnaast heeft u volop keuze uit de vele stoeltypes, kleuren en extra praktische accessoires.

Trapliften worden op maat gemaakt om optimaal rekening te houden met uw wensen en de ruimte op de trap, in de hal en op de overloop. Het is zeker niet zo dat alle trappen in eengezinswoningen exact overeenkomen en dat u gebruik kunt maken van een standaard afmeting trapliften. Dat is ook de reden waarom wij verbaasd zijn over advertenties over het huren van trapliften of tweedehands trapliften. Alle trapliften met bocht vragen om maatwerk van de rails.

Met behulp van fotogrammetrie apparatuur worden technische tekeningen gemaakt. Deze worden door Nederlandse engineers uitgewerkt en gecontroleerd. Deze tekeningen worden als uitgangspunt gebruikt voor de productie van trapliften op maat. Het resultaat is een perfecte traplift accuraat geproduceerd en geïnstalleerd conform de ideale route langs uw trap. De trapliften adviseur zal na montage heldere uitleg geven over het gebruik en de onderhoud.

Vraag stellen