Tel. 022 Ė 6751 444

Main Menu

  • alt text
  • alt text
  • alt text

Trapliften in het buitenland

Huis van Gemak levert en installeert ook trapliften in het buitenland. Sommige gepensioneerden hebben nog een tweede huis in Spanje, Oostenrijk of Frankrijk. Ook in het buitenland wenst u optimale wooncomfort. Met lokale servicepartners en een Hollands aanspreekpunt zorgen wij voor een solide traplift oplossing op maat.

Bij een kostbare investering is het prettig dat u in het buitenland kunt bouwen op Nederlandstalige service. Door ons geautomatiseerde meet, teken en productieproces wordt de traplift op de millimeter nauwkeurig geleverd. Ongeacht of we de traplift plaatsen in Spanje, Oostenrijk of Frankrijk.

Traplift in Spanje

Onze servicepartner in Spanje is gevestigd in Alicante en Marbella. Uw contactpersoon spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Spaans. Hij bezoekt de volgende regio's aan de Spaanse kust voor traplift advies, inmeten, installatie en 24/7 service:
* Costa Del Sol * Costa Brava
* Costa Dorada * Costa Blanca

Traplift in Frankrijk

Wij werken in Frankrijk met lokale trapliftbedrijven. Zij spreken Frans en Engels. Huis van Gemak kan de aankoop voor u faciliteren. Van de Provence, Dordogne tot aan de Languedoc of PyreneeŽn. Benut de kracht van ons Franse netwerk en geautomatiseerde meet- en productieproces.

Traplift in Oostenrijk

Wij werken in Oostenrijk met lokale trapliftbedrijven. Zij spreken Duits en Engels. Huis van Gemak kan de aankoop voor u faciliteren. Van Tirol tot aan KarinthiŽ. Benut de kracht van ons Oostenrijkse netwerk en geautomatiseerde meet- en productieproces.

Stel uw vraag